27.12.2015

«Капля мочи»

автор: dnikolay | категория: Новости » Главные | Просмотров: 3895

Уважаемые пациенты мужчины!!!
Я бывший пациент медицинского центра «Капля Росы», трудно не назвать его «Капля мочи» сори за откровенность, но тому есть объяснения!!!
На Осокорках по улице Срибнокильской 20, есть такая безобразная клиника.
Которая не лечит, а убивает за Ваши же деньги!!!
Я ничего не скрываю, ни своего имени, ни имени врача, которому хочу отбить его голову!!
Этот нувориш от Гиппократа занимается урологией!!!
Уважаемые мужики, если Вы услышите имя Лысенко Николай Николаевич!!!
Бегите от него!!! Он редкий урод!!!
Меня зовут Николай Деревинский, мой моб.0674023636
Все честно у меня есть все анализы!!!!
В клинику я пришел по просьбе своей жены, у нас давно нет детей, но очень хотелось!
Этот горе врач посоветовал сдать все анализы(хотя я принес анализы жены, где она не раз их здавала в этой клинике)
Хорошо подумал я, пусть так и заплатил за все анализы 1500 гривен.
И когда я их получил, то в главном листке было написано о том, что я не болен никакими венерическими заболеваниями!!!
Но прийдя на консультацию к этому горе врачу, я просто прозрел!!!
Мало того что он взял за консультацию 300 гривен но и еще нашел в моих анализах трихомонаду(в народе триппер)!!!!!!!!
После этого он назначает мне месячный курс очень дорогого и очень антибиотичного лечения!!!
Если бы я был так доверчив, я бы пошел и начал лечение, но я все же решил перестраховаться и сдать еще один анализ в другой клиние на Подоле под названием «Оптима»
И какое же было мое удивление когда в анализах не было обнаружено никакой трихомонады!!!
Вот и верь таким оборотням от медицины!! Я буду теперь методично уничтожать в интернете эту «Каплю мочи» извините росы, но росы там и в помине нет!!! Один обман!!!!
 (голосов: 1)
Комментарии (6) Напечатать
#6 написал: (31 января 2016 20:53)
Власнику веб-сайту “Медичний портал “Мій Лікар”
Лисенка Миколи Миколайовича
Електронна пошта: [email protected]

ВИМОГА
про видалення повідомлення розміщеного на веб-сайті “Медичний портал “Мій лікар” , що містить інформацію яка є недостовірною та принижує ділову репутацію

В січні 2016 року лікар уролог Лисенко Микола Миколайович дізнався, що на веб-сайті “Медичний портал “Мій лікар” розміщене повідомлення, що містить інформацію яка є недостовірною та принижує ділову репутацію лікаря уролога Лисенка Миколи Миколайовича “Капля мочи” (автор: dnikolay категорія: Новини” головні Переглядів 3774) від 27.12.2015р. Режим доступу: https://miylikar.com.ua/news/news_main/1786-kaplya-mochi.html.
Фізична особа має право на недоторканність своєї ділової репутації (ч.1 ст.299 Цивільного кодексу України).
Фізична особа може звернутися до суду з позовом про захист своєї ділової репутації (ч.2 ст.299 Цивільного кодексу України).
Відповідно до п.15 постанови Пленуму Верховного Суду України №1 від 27 лютого 2009 року «Про судову практику у справах про захист гідності та честі фізичної особи, а також ділової репутації фізичної та юридичної особи» недостовірною вважається інформація, яка не відповідає дійсності або викладена неправдиво, тобто містить відомості про події та явища, яких не існувало взагалі або які існували, але відомості про них не відповідають дійсності (неповні або перекручені).
Згідно з частиною третьою статті 277 Цивільного кодексу України негативна інформація, поширена про особу, вважається недостовірною, якщо особа, яка її поширила, не доведе протилежного (презумпція добропорядності). Негативною слід вважати інформацію, в якій стверджується про порушення особою, зокрема, норм чинного законодавства, вчинення будь-яких інших дій (наприклад, порушення принципів моралі, загальновизнаних правил співжиття, неетична поведінка в особистому, суспільному чи політичному житті тощо) і яка, на думку позивача, порушує його право на повагу до гідності, честі чи ділової репутації.
Як роз’яснив Пленум Верховного Суду України у постанові №1 від 27 лютого 2009 року «Про судову практику у справах про захист гідності та честі фізичної особи, а також ділової репутації фізичної та юридичної особи» під діловою репутацією юридичної особи, у тому числі підприємницьких товариств, фізичних осіб – підприємців, адвокатів, нотаріусів та інших осіб, розуміється оцінка їх підприємницької, громадської, професійної чи іншої діяльності, яку здійснює така особа як учасник суспільних відносин.
Особа має право на відшкодування моральної шкоди, завданої внаслідок порушення її прав (ч.1 ст.23 Цивільного кодексу України).
Моральна шкода, зокрема полягає: у приниженні ... ділової репутації ...фізичної особи (п.4 ч.2 ст.23 Цивільного кодексу України).
Враховуючи вищевикладене
ПРОШУ:
1.Невідкладно видалити повідомлення розміщене на веб-сайті “Медичний портал “Мій лікар”, що містить інформацію яка є недостовірною та принижує ділову репутацію лікаря уролога Лисенка Миколи Миколайовича “Капля мочи” (автор: dnikolay категорія: Новини” головні Переглядів 3774) від 27.12.2015р. Режим доступу: https://miylikar.com.ua/news/news_main/1786-kaplya-mochi.html.

23.01.2016р. Лисенко М.М.
[цитировать] ICQ: --
#5 написал: (1 июня 2015 21:03)
Здравствуйте Уважаемые!В поисках контактов доктора прочитал отзыв о"Капле Росы"Задело...
-Я ВОЗМУЩЕН!!!Как недалекие люди могут испортить репутацию отличного специалиста и просто хорошего человека.
Лечился у доктора Лысенко Н.Н.в 2013 году по поводу обострения хронического простатита.Попал на прием по рекомендации друга.Считаю доктора абсолютно адекватным,профессиональным специалистом в своей области.
Цена препаратов и процедур были обоснованы и полностью мне разьеснены(в плане важности и необходимости).Результатом на тот момент я остался доволен.
Два года я не возвращался к этому вопросу,хотя доктор советовал контролировать процесс раз в пол-года.(ходить на проф.осмотр)
Сегодня,к сожалению,опять возникла необходимость обратиться к урологу.И пользуясь случаем хочу сказать доктору Лысенко Н.Н:" БОЛЬШОЕ СПАСИБО" за тот курс лечения который я у него прошел.
А товарищу с отзывом о "Капле Росы"-я снова буду обращаться к доктору Лысенко Н.Н.,потому что считаю его СПЕЦИАЛИСТОМ!
Спасибо за внимание!
[цитировать] ICQ: --
#4 написал: (12 мая 2015 14:30)
ghj

Лысенко - чудесный доктор. Моего мужа он буквально спас от хронического простатита. у нас нареканий на него нет. одна большая благодарность. странно, что кто-то так негативно настроен.
[цитировать] ICQ: --
#3 написал: (5 июня 2010 10:56)
Капля мочи?
[цитировать] ICQ: --
#2 написал: (4 апреля 2010 01:47)
Пан Головний лікар МЦ «Крапля роси» !
«Розум та адекватність», царящие в МЦ «Крапля роси» бесспорны, тогда как наличие совести и морали - под большим сомнением. В противном случае ваши «розум та адекватність» не определяют наличия здравого смысла.
Смею предположить то, что Вашему пациенту навязали дорогостоящее обследование и пользуясь его отчаянным положением и абсолютной некомпетентностью в вопросах урологии и репродукции, пытались раскрутить еще и на дорогостоящее лечение. Будучи прекрасно осведомленным в том, что даже в случае обращения пациента в суд, это дело не имело бы ни малейшей судебной перспективы в силу архаичности законодательства в сфере здравоохранения и практического отсутствия судебных прецедентов, Вы уверенно отвергаете всякие сомнения по поводу возможных ошибок в действия Ваших подчиненных, прикрываясь угрозами судебного преследования с целью защиты, якобы опороченной, чести и достоинства Вашего заведения. Тем не менее Вы безапелляционно, основываясь лишь на Ваших предположениях ставите под сомнение возможности и профессионализм Ваших коллег из клиники «Оптима».
Мошеннические схемы по отъему денег у больных, при непосредственном участии и заинтересованности фармакологических фирм давно являются секретом Полишинеля, но опять же практически неподсудны суду светскому в силу уже указанных причин.
Не утверждаю, но полагаю, что и Вам должно быть известно о состоянии дел в нашем здравоохранении. Посему безмолвная реакция была бы на мой взгляд разумнее и честнее отчаянных попыток оправдаться.
Увы, блеск золота так притягателен и ярок, что уж не видно прежних клятв и обещаний.
«Ужасный век, ужасные сердца!»
[цитировать] ICQ: --
#1 написал: (23 марта 2010 18:25)
Шановний Микола Миколайович!

20 березня на електронній пошті ТОВ «МЦ «Крапля роси» з’явилося Ваше образливе «звернення» на адресу медичного центру «Крапля роси» .
По-перше, хочу наголосити, що якщо Ви є людиною розумною та адекватною, то Ви розумієте – все що було Вами написано є лише писаниною та без експертного підтвердження не має під собою жодного підґрунтя .
Коли Ви звернулися до лікаря-уролога зі скаргами на неможливість мати дітей протягом тривалого часу, в анамнезі було виявлено простатит хламідійної етиології та було запропоновано Вам на першому етапі обстеження пройти моніторинг інфекцій, що передаються статевим шляхом для виключення екскреторно-токсичного безпліддя ( урогенетальний мазок, сік простати, ПЦР). Згідно з результатами обстеження відхилення були виявлені лише в соку простати (лейкоцити до 60-ти при нормі 8-10 та трихомонада вагиналіс) та призначене адекватне фармакологічне лікування.
Відповідаючи на питання відображені в листі:
• Ви принесли результати аналізів жінки та хотіли орієнтуватися тільки на них. Лікар був зобов’язаний призначити відповідний перелік обстежень, тому що існують стандарти МОЗ (в тому числі і відносно правил призначення таких обстежень).
• З приводу заплачених 1500 грн. всі обстеження були обговорені раніше та сума з Вами узгоджена. Якщо Ви мали сумніви з приводу їх здачі, потрібно було відмовитись від окремих позицій обстеження або від обстеження взагалі.
• З приводу оплачених 300 грн. за консультацію. Медичний центр «Крапля роси» є приватним медичним закладом, тому послуги в ньому надаються на оплатній основі згідно з прайсом цін, з яким Ви можете особисто ознайомитися на стійці медичного реєстратора. Після оплати послуг, Вам був наданий касовий чек.
• Препарати, призначені Вам лікарем підібрані з врахуванням їх мінімальної токсичності та ефективності лікування.
• З приводу обстеження в клініці «Оптима» - вірогідніше за все ви здавали урогенетальний мазок, а не сік простати, у зв’язку з тим що забір соку простати проводить тільки лікар-уролог, якого як правило в медичний лабораторіях немає.

Розцінити таку поведінку дорослої людини можна лише як небажання з Вашого боку пройти лікування та досягти мети, заради якої Ви та Ваша дружина і звернулися до лікарів.


Хочу також наголосити на тому, що лікарі МЦ «Крапля роси» проходять відбір та мають рекомендації з інших приватних клінік, що дає адміністрації впевненість в їх кваліфікації та рівні необхідних знань, тому поширення Вами таких відомостей через мережу Інтернет розцінюється нами ,як умисне поширення неправдивої інформації. З метою захисту честі, гідності та ділової репутації медичного центру, визнання недостовірною розповсюдженої інформації, її спростування та відшкодування моральної шкоди ми будемо змушені звернутися до суду, якщо подібні дії з вашого боку не припиняться.


Головний лікар МЦ «Крапля роси»

[цитировать] ICQ: --
Добавление комментария
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:
обновить если не виден код
Введите код: